Holnaptól startol a rövidpályás országos bajnokság!

Százhalombatta ad otthont 4 napon keresztül a XV. Országos Rövidpályás Bajnokságnak. A szerdától szombatig tartó viadalon, a magyar úszósport legjobbjai és reménységei mérhetik össze erejüket.


Köztük Ugrai Panna is, aki már a Budapesti világkupán bizonyította tehetségét. Panna a Hód Úszó SE színeit 5 számban fogja képviselni. 100 és 200 méter vegyesen és háton, valamint 100m pillangóúszásban. Izgalmasnak ígérkezik a verseny,hisz Panna már az első napon esélyes döntő úszására. 100m vegyesen 8. 100 m háton 10.ideje van rövidpályán az abszolút magyar ranglistán. A verseny fontos állomás az úszó sport számára, hisz ezt követi a decemberi dániai rövidpályás Európa bajnokság.

A 4 napos programot a MUSZ TV élőbe közvetíti. Az országos bajnokságon az előfutamok 9.00-kor kezdődnek, csütörtökön és pénteken a döntőket 17 órától indítják, míg szombaton 16 órakor lesz a start.

A verseny utolsó napján gála est lesz,ahol a legjobb fiatal sportolók eredményeit díjjazzák. Az ország hét régiójából kiválasztott ifjú tehetség, csaknem háromszáz gyerek lesz ott, akik átvehetik a csak a program legjobbjainak járó Arena-egyenszerelést, mely a 2021-es vb-pályázat sárga brand-színében pompázik.

Büszkeséggel közölhetjük, hogy a díjazottak között lesz Ugrai Panna is!

Mindenkinek jó versenyzést, jó szurkolást kívánunk!