Holnaptól szurkolhatunk!

Százharminc nemzet több mint 1000 versenyzőjével ,részvételi rekordot döntve ,holnaptól indul a 7.Junior Világbajnokság!

A Hód Úszó Se versenyzői, Ugrai Panna és Matejdesz Máté is rajtkőre áll a minden idők ‘legerősebb” junior világbajnokságán. Holnap (Augusztus 20) Ugrai Panna első száma a 100 m hátúszás ,Máté pedig fő számában 100 m mellúszásban küzdhet meg a világ korosztályos legjobbjaival . Bizakodóak vagyunk,hogy a versenyt megelőző egy hetes helyszínen való felkészülés, és az eddig elvégzett munka után, sikerül a legjobb formájukat hozni sportolóinknak. A világbajnokságon úszóink és Máté Hunor edző mellett,Székely Mihály az egyesület elnökségi tagja ,mint Sport Operation Manager is részt vesz az eseményen.

A Hód Úszó Se versenyzői mellett,megszeretnénk jegyezni ,hogy Szőke Zita (NICS-HSÚVC ) és edzője Bán Sándor a Jövő Bajnokai program Dél-alföldi régió vezetője is képviseli Vásárhely és Magyarország színeit a megmérettetésen.

Tehát van miért szurkolnunk már a verseny első napján! Magyarország nemzeti ünnepén mit is kívánhatnánk a teljes magyar csapatnak,mint nagyon sok sikert !

Hajrá Hód Úszó Se !

Hajrá Magyarország!