AZ ÉV UTÁNPÓTLÁS EDZŐJÉNEK VÁLASZTOTTÁK ÁDÁNDI-KISS GYULÁT

?Immár 49.alkalommal rendezték meg Szegeden a Délmagyar szervezésében az ‘Év Sportolója “gálát,ahol Csongrád megye legjobbjait díjjazták . A hétfő esti gálán Ugrai Panna edzője, Ádándi-Kiss Gyula is elismerést kapott, még pedig az év utánpótlásedzője kategóriában.
GRATULÁLUNK NEKI! ???


?Idézet a Délmagyar tegnap esti számából
‘ Az év utánpótlásedzője, Csongrád megye:
Ádándi-Kiss Gyula, a Hód Úszó SE edzője
A díjat átadta: Gombár Gabriella, Délmagyarország kereskedelmi vezetője

Díjazottunk mindig hangsúlyozza: tanítványára most még jobban kell figyelni, hiszen alázatos munkával úgy robbanhat be az úszóelitbe, mint az elmúlt években Késely Ajna tette. Napjaink egyik legnagyobb úszótehetségéről, Ugrai Pannáról van szó, akivel edzője remek munkát végez, és ennek idén is meglett a gyümölcse. A Hód Úszó SE 14 éves reménysége az idősebbek között, vagyis az ifjúsági ob-n hat számban is döntőbe került, egyszer közel volt a dobogóhoz is, saját korosztályában pedig négy érmet, köztük két bajnoki címet szerzett a serdülő ob-n. A mindszenti versenyzőt több budapesti egyesület is csábítja, egyelőre azonban ragaszkodik Hódmezővásárhelyhez és az edzőjéhez, akinek munkáját nemrég a Magyar Úszó Szövetség is oklevéllel jutalmazta.
Jó megtapasztalni, hogy az eddigi díjazottak szinte mind kötődnek az úszáshoz. Nem akármilyen motiváció, hogy Ugrai Pannának lehetek az edzője, óriási tehetség

– mondta Ádándi-Kiss”
?A teljes cikk itt olvasható?https://m.delmagyar.hu/…/49_az_ev_sportoloja_dijat…/2581485/