Bernek Péter jövő nyáron veszi el Mutina Ágit

Másfél hónapig törte a fejét a rövidpályás világbajnok úszó, Bernek Péter, hogyan kérje meg gyönyörű kedvese, az Eb-győztes gyorsúszó, Mutina Ágnes kezét. Végül a Balatonra esett a választása.

Eredetileg Szardínián szerettem volna megkérni Ági kezet, ugyanis oda megyünk hamarosan nyaralni, de inkább úgy döntöttem, a mi nagy napunknak legyenek részesei a barátaink is, ezért tettem át a helyszínt a Balatonra – mondta a Borsnak Bernek, aki a lánykérés részleteibe is beavatta lapunkat.

Vitorlázni indultunk, amikor a mólón letérdeltem, és megkérdeztem: lenne-e a feleségem. Ági annyira meglepődött, hogy meg sem bírt szólalni. Én noszogattam, hogy mondjon már valamit. Be kell valljam, rendkívül izgultam, hogy mit válaszol, de szerencsére igent mondott.

Az esküvő időpontját még nem tűzte ki az úszópár, a terv az, hogy jövő nyáron, a világbajnokság után mondják ki egymásnak a boldogító igent.

Ágival még megy a vita, hogy mekkora esküvőt tartsunk. Ő kisebbet szeretne, én pedig úgy vagyok vele, hogy egyszer nősül életében az ember, akkor pedig a tágabb család és barátok is legyenek a részesei a nagy napnak. De ezen nem fogunk összeveszni, általában a lányoknak fontosabb az esküvő, ezért olyan lesz, amilyet Ági szeretne – mosolygott Péter.

Forrás: bors.hu