• Vissza
  • /
  • Hód Úszó SE
  • /
  • EGY EZÜST, KÉT BRONZÉREM ZÁRÁSKÉNT, AZ IFJÚSÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGRÓL!

EGY EZÜST, KÉT BRONZÉREM ZÁRÁSKÉNT, AZ IFJÚSÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁGRÓL!

Sikeres kezdés után, sikeres zárás az ifjúsági országos bajnokság 4. záró napján. A három nap három érme után, az utolsó napon duplázódott az érmek száma. Ugrai Panna(2) és Matejdesz Máté(1) összesen 3-szor állhatott dobogóra!
A verseny zárónapján Máté 50m mellen már a reggeli előfutamban hatalmas egyéni csúcsot úszva 3. Idővel került a délutáni fináléba. Ideje 29.63.
Ugrai panna100 pillén és 50 háton szállt vízbe , 50 háton a reggeli előfutamok során javított a legjobbján, 3. idővel került a döntőbe ,100 pillén 2 idővel kvalifikálta magát a fináléra…
Az utolsó nap döntői nagyon jól indultak, Matejdesz Máté újra javítva élete legjobbján 29.55 megszerezte a 3. helyet és dobogóra állhatott 50m férfi mellúszásban . Nagyon értékes érem volt ez Máté és a csapat számára!!
Panna 100m pillangón új egyéni csúccsal és nagyon átgondolt, profi versenyzéssel ezüst érmet nyert. Ideje 1.01.45 Ezután a szám után szinte egyből újra vízbe kellett szállnia 50m női hát döntőjébe. Panna a reggeli idején javítva újabb egyéni csúccsal 29.84-es idővel bronz érmet nyert. Ez nagyon fontos úszás volt Panna számára, a lélektani 30.00 alá került 50 háton .
Ebben a számban Lovas Greta a reggeli előfutamok során új egyéni csúcsot ért el.

Összességében a verseny nagyon jól sikerült a csapatnak, 6 éremmel , egy 4. es egy 5. hellyel zártuk a versenyt.
2x arany
2x ezüst
2x bronz
1x 4.hely
1x 5.hely
GRATULÁLUNK A VERSENYZŐINKNEK!