Tisztelt Látogató!

 

Köszönöm, hogy felkeresett bennünket. Örülök, mert egy ilyen, nagyszerű csapatnak lehetek az irányítója, elnöke. Az öröm és boldogság szerzése sokféle módon történhet. Legtöbbször külső hatás okozza, érzékszerveinkkel fogjuk fel. Nemcsak kapni, de adni is öröm. A sport is az örömszerzésnek egy formája. Az egyesületen belül mi szülők, tanárok, edzők, vezetők lehetőséget adunk:

- mozgáshoz: szabadon egy olyan közegben, ami az élet egyik legfontosabb alkotó eleme- közösséghez: barátságos hangulat szülői összefogással, mindenkivel való törődés a közös célok elérése érdekében
- tanuláshoz: az edzőktől, társaktól, szül őktől. Sportot, példát, tiszteletet
- egészséghez: jó állóképesség, erős izomzat, légzéstechnika, ...
- sikerhez, örömhöz, boldogsághoz: ez az eredménye mindannak a munkának, amit közösen végzünk. Közösen szüreteljük. A sikeres versenyek, a ranglistán elért eredmény, a hazai és nemzetközi ismertség.

„ Mert él, mint hal a vízben! Nála a hód él jobban a vízben, de legjobban a HÓD ÚSZÓ él a vízben!!!”


Gondolataimat a honlapunkon lévő több ezer fénykép, életkép is kibővíti, igazolja. Nézegesse a képeket és csatlakozzon a HÓD ÚSZÓ-hoz! Működésünkhöz mindenkinek köszönetet mondok, akik úgy érzik, hogy gyermekeink egészsége és személyisége közös munkánk által fejlődjön.

Szentkereszty Szabolcs
         Hód Úszó SE
          elnök