A Hódoknál forgatott a sportcsatorna

Különleges vendégeket fogadott a Hód Úszó SE csütörtökön. Az M4 sport látogatott a Gyarmati Dezső Sportuszodába, ugyanis utánpótlás korú úszóink bekerültek a csatorna Kisbajnok nevű sorozatába, mely a nevelés hátteréről, a fiatalok képzéséről szóló műsor.

Az úszóink teljes harci díszben, igazi Hódoknak öltözve fogadták az M4 stábját, mindenkinek helyén volt az úszósapka és a köpeny is. Még a medencébe ugrás előtt mikrofon végre kapták versenyzőinket, akik közül többen az olimpiát célozták meg nyilatkozataikban.

Később Csókay Miklós, Ádándi –Kiss Gyula, és Bajusz Andrea csapata a medencében mutatta be a tv-nek legjobb tudását. Külön erre az alkalomra is készültek gyakorlatok, a gyerekek pedig a lámpaláz legkisebb jelét sem mutatták.Az M4 csatorna stábja elmondta, hogy tulajdonképpen egy véletlen folytán akadtak az egyesületre, de azonnal felkeltette az érdeklődésüket a nagyjából százötven gyermek létszáma, illetve az itt folyó edzésmenet. A közel egy órás műsorban a gyerekeken kívül az edzők is megszólalnak majd, a Hód Úszókról szóló részt az előrejelzések szerint május 14-én fogják sugározni a M4-en, de aki erről lemarad, az a Kisbajnok facebook oldalán is megnézheti majd.