Ugrai Panna négy aranyat hozott Romániából

Négy hódmezővásárhelyi úszó vett részt Romániában a Közép-Európai Országok Serdülő Úszó Bajnokságán. Közülük a legeredményesebb lett Ugrai Panna a Hód Úszó SE kiválósága. Panna edzőjével Ádándi –Kiss Gyulával vett részt élete első világ versenyén, ahol letette karrierje alapköveit.

A CECJM –n, (CENTRAL EUROPEAN COUNTRIES JUNIOR MEETING ) a vásárhelyiek Ugrai Panna után a következőképpen zártak:  Szőke Zita (HSUVC) 2 arany 1 ezüst és 1 bronz, Pertich Zsombor (HSUVC) 1 ezüst 1 bronz, és Dohányos Annamari (HSUVC) 1 bronzéremmel tértek haza.

 

Ugrai Panna a verseny után azt mondta, hogy nagyon jó hangulatú versenyen tudott bizonyítani. Azt élvezte a legjobban, hogy több ország mérhette össze tudását, tehát nemzetközi porondon is be tudott mutatkozni. Trénere véleménye szerint óriási büszkeség, hogy Panna félelem nélkül teljesített a versenyen. Megnyerte a 200 m vegyest (2:22,06) a 100 méter hátat (1:05,32), majd a 200 hátat (2:18,35) is egyéniben. A pénteki 4x100 méteres vegyesváltóban is aranyérmes lett.

Panna ezzel a versennyel is hangolódott a most hétvégén, december 16-17-én tartandó Cikluszáró kihívásaira.