Jó úton halad az utánpótlás

🔹Hosszú hétvégén vannak túl a Hód Úszó SE versenyzői, hisz a két napos, immár VII. Naturtex Kupa zajlott a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A versenyen,a 100 méteres számok mellett, elsősorban a közép és hosszútávú számoké volt a főszerep.


🔹A Hód-ok 28 versenyzővel képviseltették magukat, a versenyt jó állomásának tartották ebben a felkészülési időszakban.
🔹Az eredmények pedig bíztatóak! Mint ahogy a piramisrendszer épül fel a munkájukban , az eredmények is fokozatosság elvén jönnek.
🔹A legkisebbek hatalmas egyéni csúcsokat döntögettek, többen aranyjelvényes szintet úsztak elsőre, de mellette ezüst és bronzjelvényes szintek is mutatják, jó úton halad az ifjúság. A versenyen az idősebbekkel együtt értékelve is próbára tették magukat, hisz a 200 méteres számokban is rajthoz álltak. A versenyen 7 aranyjelvény, 3 ezüst és 3 bronz jelvény született.

A gyerekek fejlődését jól mutatja, hogy a ranglista 70.és 50.helyéről többen is most már a legjobb 16-ban vannak!
🔹A legügyesebb békák🐸 és delfinek 🐬
Szabó Marcell, Lénárt Imre Bálint, Nagy Olivér, Mérai Janka, Hamvas Réka, Hamvas Rebeka, Galli Dávid, Juhász Ádám, Kovács Anna,Szabó Nóra, Kovács Janka, Mészáros Ágota, Kopornyik Kata.
🔹A gyermek és serdülő korosztályúak eredménye is bizakodó! A több úszószám leúszása mellett is sikerült, 100%-osan egyéni csúcsokat produkálni!
🔹Ugrai Panna (100m pillangó 1. 400m gyors 2.hey) és Horváth Ákos (400gyors 3. 200pillangó 2.hely) mellett, a csapat többi tagja is dícséretet érdemel!
🔹Bánfi Barnabás, Kerekes Zétény, Rauch Róbert és Oláh Viktor 100%-os javulást produkált
🔹Hollós Fruzsina, Barna Máté, Csécs Lili, Kürtösi Zsófia is csak tizedekkel maradtak el a legjobbuktól, vagy esetleg a dobogóról.
🔸Gratulálunk nektek, csak így tovább! 👏👍
🔸A Hód Úszó SE-t legközelebb Ugrai Panna képviseli Szerbiában, a Central European Countries Junior Meeting (CECJM) versenyén!
Szurkoljunk neki december 7-től!