Jó úton halad az utánpótlás

?Hosszú hétvégén vannak túl a Hód Úszó SE versenyzői, hisz a két napos, immár VII. Naturtex Kupa zajlott a Gyarmati Dezső Sportuszodában. A versenyen,a 100 méteres számok mellett, elsősorban a közép és hosszútávú számoké volt a főszerep.


?A Hód-ok 28 versenyzővel képviseltették magukat, a versenyt jó állomásának tartották ebben a felkészülési időszakban.
?Az eredmények pedig bíztatóak! Mint ahogy a piramisrendszer épül fel a munkájukban , az eredmények is fokozatosság elvén jönnek.
?A legkisebbek hatalmas egyéni csúcsokat döntögettek, többen aranyjelvényes szintet úsztak elsőre, de mellette ezüst és bronzjelvényes szintek is mutatják, jó úton halad az ifjúság. A versenyen az idősebbekkel együtt értékelve is próbára tették magukat, hisz a 200 méteres számokban is rajthoz álltak. A versenyen 7 aranyjelvény, 3 ezüst és 3 bronz jelvény született.

A gyerekek fejlődését jól mutatja, hogy a ranglista 70.és 50.helyéről többen is most már a legjobb 16-ban vannak!
?A legügyesebb békák? és delfinek ?
Szabó Marcell, Lénárt Imre Bálint, Nagy Olivér, Mérai Janka, Hamvas Réka, Hamvas Rebeka, Galli Dávid, Juhász Ádám, Kovács Anna,Szabó Nóra, Kovács Janka, Mészáros Ágota, Kopornyik Kata.
?A gyermek és serdülő korosztályúak eredménye is bizakodó! A több úszószám leúszása mellett is sikerült, 100%-osan egyéni csúcsokat produkálni!
?Ugrai Panna (100m pillangó 1. 400m gyors 2.hey) és Horváth Ákos (400gyors 3. 200pillangó 2.hely) mellett, a csapat többi tagja is dícséretet érdemel!
?Bánfi Barnabás, Kerekes Zétény, Rauch Róbert és Oláh Viktor 100%-os javulást produkált
?Hollós Fruzsina, Barna Máté, Csécs Lili, Kürtösi Zsófia is csak tizedekkel maradtak el a legjobbuktól, vagy esetleg a dobogóról.
?Gratulálunk nektek, csak így tovább! ??
?A Hód Úszó SE-t legközelebb Ugrai Panna képviseli Szerbiában, a Central European Countries Junior Meeting (CECJM) versenyén!
Szurkoljunk neki december 7-től!