Madeirán edzőtáborozik Ugrai Panna

Portugáliába utazott a hétvégén a Hód Úszó SE kiválósága Ugrai Panna és edzője Ádándi-Kiss Gyula. Az első edzésük hétfőn volt Madeirán, amelyen kellemesen elfáradtak mind a ketten. Panna remekül érzi magát, de most először van ilyen messze a családjától. A felkészülését azonban biztos, hogy remekül fogja szolgálni a Héraklész program edzőtábora.

Fáradtan indultunk az edzőtáborba. Lisszabonban átszálltunk és a nemzeti légitársaság gépével bő másfél óra után érkeztünk meg. Madeirán izgalmas volt a leszállás az oldalszél miatt, de sikerült. 15 km buszozás után érkeztünk meg Funchalba a fővárosba a 4 csillagos Muthu Raga Madeira nevű hotelba. Az uszodát másnap, vasárnap néztük meg, gyönyörű 10 pályás 50 m-es medencét műugró, + 25 m-es bemelegítő medence egészíti ki. Az uszoda állítólag a sziget leghíresebb szülöttének Ronaldonak a házára néz. Egy másik domboldalon van egy jól felszerelt crossfit gym, ahol majd kondizni fogunk. – számolt be Ádándi-Kiss Gyula az eddigi élményekről.

Madeirán 6 mikroklíma övezetről beszélnek. Ezt úgy kell elképzelni, hogy egy kisebb magyar megyében van két egykori vulkán 1600, 1800 m magas hegyekkel.

Négy azonos korú lány képezi a kis csapatot, melyet Tejes Péter ifjú kollégámmal irányítunk. Napi két kemény úszóedzést még egy kondiedzés,+jóga+nyújtás egészíti ki. Remélem ugyanilyen lelkesedéssel fogok írni majd pár nap múlva, addig is üdvözöljük az otthoniakat. – tette hozzá az edző.

Panna is üzent, elmondta, hogy imádja a tengert, voltak várost nézni, és már túl vannak az első edzéseken, amit nagyon élvez.

Soós Kata
Sajtóreferens
Hód Úszó SE