Nincs megállás! KÖTELES DÁVID HÁROMSZOROS SZENIOR MAGYAR BAJNOK!

 

?Eseménydús napjai voltak a Hód Úszó SE tagjainak a héten. Bár az utánpótlás most pihenős volt a versenyeket tekintve a hétvégén, még is pörgős hetet tudhat magáénak az egyesület.


?Az utánpótlás helyett most a szenior versenyzőké volt a főszerep a vásárhelyi uszodában. A 25-99év közötti korosztályú versenyzők, 5 éves bontásban mérték össze az erejüket, kitartásukat. A Hód Úszó SE – t Köteles Dávid képviselte, aki háromszoros magyar bajnok lett, 800m gyorsúszásban, 200m és 50m hátúszásban! Emellett egy ezüst és négy bronzéremmel lett gazdagabb!
GRATULÁLUNK DÁVID ! ???‍♂️
?Visszatérve az utánpótlásra talán lehet azt mondani, hogy a héten a csapaté és az egészségé volt a főszerep.
?A keddi csapatfotózáson melyen az egyesület apraja – nagyja is részt vett, mindig nagy előkészületet igényel. Nem kis szervezéssel, de sikerült a fotózásra a középső lelátót teljesen megtölteni a gyerekekkel.
?Fontos a legkisebbek munkája is, a szeptemberbe újonnan induló ‘Ficánka csoportosok ” már lassan szelik a vizet, és rendszeresen látogatják a foglalkozásokat,ami mutatja jól érzik magukat az órákon.
?Nem másodlagos a sportoló gyerekek egészsége sem. A héten szakképzett dietetikus végzett mérést InBody 770 gép segítségével. A testanalízis elvégzése, eredménye jó útmutató lehet már a legkisebbeknél is, edzőnek és szülőnek egyaránt.
?Jövőhéten se lesz megállás, hiszen hétfőn házi verseny, hétvégén pedig Naturtex Kupa vár az úszókra.