Panna gyönyörűen dolgozik az edzőtáborban

Továbbra is Madeirán edzőtáborozik a Hód Úszó SE mestere és tanítványa, Ádándi-Kiss Gyula és Ugrai Panna. Az idejük nagy részében keményen dolgoznak, néhányszor azonban belefér egy-két szabadprogram is.

Panna nagy kedvvel és szépen dolgozik a portugáliai szigeten, ahol leginkább a mellúszást tanulják. Napi öt órát edzenek, ami elég soknak számít, ha utánagondolunk. Napi szinten csapatban dolgoznak, Gyula bácsi egy fiatal kollégával, Tejes Péterrel irányítja Pannát, és a többi úszót, Péter Virágot Pécsről, Gyűrűs Hannát Szombathelyről, és Kugli Dorkát Tatabányáról.

Ádándi Kiss Gyula elárulta, hogy most ő is rengeteg új dolgot tanul, amit később Pannánál hasznosítani fog majd. Jól halad az úszólány felkészülése, ugyanis rettentő komolyan veszi az edzéseket, nem nyafog vagy hisztizik, ha jobban le van terhelve.

Néha a kikacsolódásra is van ideje a párosnak, nemrégen egy karneváli felvonulást néztek meg, és egy kirándulás alkalmával kálákat is láttak vadon nyílni, amit különleges élményként emlegettek fel. Hétvégén versenyre készülnek, minden résztvevő 400 méter vegyesen indul majd.

Soós Kata
Sajtóreferens
Hód Úszó SE