SIKERES ÉV KEZDÉS!

?A hétvégén két szálon is képviseltette magát egyesületünk és nem mellesleg a béka csoport is sikeres minősítő vizsgán van túl. 
?Első részből a Jövő Bajnokai csaptak össze a 9 régi összevonásával tartott Összrégiós versenyen, ahol 288 ifjú tehetség állt rajthoz.A Dél – Alföld régiósként egyesületünkből, Ugrai Panna és Lovas Gréta indult. Panna 3 egyéni számban és két váltóban. 


100m háton 1:05,42-vel győzni tudott?, majd a 8*50m ‘csillagszóró” versenyében (ahol mindig az utolsónak beérkezett úszó kiesik), ismét a legjobbnak bizonyult. ?
E mellett első helyezést ért el a 8*50m gyorsváltó tagjaként. 100m gyorsúszásban 59,49 – es idejével pedig ezüstérmes ? lett.
?Mellette Lovas Gréta is dobogóra állhatott,100m pillangóúszásban 1:15,28-as idejével bronzérmes ?lett.
?De ezzel még nincs vége az eredményeknek, hisz más helyszínen is remekeltek a Hód Úszó SE versenyzői. Ez alkalommal Köteles Dávid a szenior részleget képviselve,Szentesen gyarapította ismét érmei számát, két ?, három ? éremmel. A váltók versenyében nem kisebb eredménnyel, mint Új Szenior Országos Csúcsot úszva lett első a 4×100 m MIX Vegyes váltó. 5:10 85 eredménnyel (régi 6:22)Köteles Dávid, – Veréb Alexandra – Dimák Dávid – Ambrus Diána összeállításban. 
?A béka csoport is fontos mérföldkőhöz érkezett, hisz pénteken délután, pár algyői sportolóval kiegészítve, 16-an sikeresen teljesítették a minősítő vizsgát!
Gratulálunk sportolóinknak! ??