Szülők és gyerekek csaptak össze a Sun Cityn

A hétvégén rendezte meg a Hód Úszó SE hagyományos Batyus buliját, ahová elvárás volt, hogy egy tálca sütivel kell érkezni. Mindenki teljesítette a feladatot, de a töménytelen mennyiségű édesség mellett két bográcsban főtt a krumplis tarhonya is.

Szinte az egyesület összes tagja megjelent már korán reggel a Sun City szabadidőközpontban, hogy egy aszfalt rajzversennyel indítsák el a napot. A Hód Úszó SE és az Úszni jó felirat biztossá tette, hogy, az egész nap a számukra kedvenc sportról fog szólni. Volt focibajnokság, ahol nem csak a gyerekek, de a felnőttek is rendesen elfáradtak, a fürge lábú úszók cseles labdavezetésétől.

Akik inkább pihenni jöttek, azoknak Andi néni csillámtetoválást készített, meglepően sokan éltek ezzel a lehetőséggel. Többen horgásztak, de akadtak, akik rollert is ragadtak, a szép szeptemberi napsütésben.

Ezek után már mindenki éhes volt, és jóízűen fogyasztották el a főszakács, Székely Misi bácsi krumplis tarhonyáját, amelynek elkészítésében Szabó J. Attila, a Hódok elnöke is jócskán kivette a részét.