UGRAI PANNA A DÖNTŐBEN IS JAVÍTANI TUDOTT!


Izgalmas és parádés úszásokkal kezdődött a Debrecenben zajló Országos Úszó Bajnokság délutáni döntői.
A magyar úszósport minden klasszisa rajthoz áll a négy napos viadalon, ahol nem csak a bajnoki címek eldöntése a cél, hanem a világbajnokságra való kvóták megszerzése is.
A bajnokság első napján Ugrai Panna a 100 m hátúszás ‘B “döntőjét megnyerve , megjavítva a délelőtti idejét 1:03,13 úszva 9.helyen zárt! (Ez’ A” döntőben 5. helyet ért volna) 
Panna ezzel az idővel jelenleg, az európai ranglistán, korosztályában a 3.helyen áll
Úszása biztató a jövőre és a további 3 napra nézve!
A délutáni döntőkben több olimpiai’ A” szintet úsztak klasszisaink, mint pl: Milák Kristóf és Cseh már a délelőtti előfutamban, Kenderesi és Biczó az esti döntőben teljesítette az olimpiai A-szintet 200 m pillangón. 
A nők versenyében Kapás Boglárka végzett az élen (2:07.37), megelőzve Szilágyi Liliánát (2:07.67). Kapás is megúszta az olimpiai A-szintet – ezt Hosszú és Szilágyi már az elmúlt hétvégén Marseille-ben teljesítette.
Az ob első napjának első döntőjét Késely Ajna nyerte meg 800 méter gyorson, ám a kőbányaiak büszkesége az aranyérem mellett még egy sikert elkönyvelhetett: a 8:28.19-es ideje egyben azt jelenti, hogy megúszta az olimpiai A-szintet ezen a távon.
Férfi 50 méter gyorson is született egy olimpiai A-szint: a győri Lobanovszkij Maxim 21.79-es győztes ideje. A második helyen Németh Nándor BVSC
Forrás: http://m.nemzetisport.hu/…/uszo-ob-milak-nyerte-