+36 70 603 4980

hoduszok@gmail.com

6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u.1.

Lezárult a „Te és a víz” pályázatunk

„Te és a víz” címmel indítottunk Víz Világnapi pályázatot, amire összesen 16 pályamunka érkezett. A versenyt március 24-én éjfélkor lezártuk, a nyertesnek pedig már át is adtuk a nyereményt.

„A víz érték, becsüld meg!” – ezzel a mottóval indult idén a Víz Világnapja, amihez a Hód Úszó SE is csatlakozott. Március 19-én hirdettük meg a pályázatot, aminek kapcsán Facebookon vártuk a szebbnél szebb vízzel kapcsolatos rajzokat, fényképeket.

A víz jótékony hatására szerettük volna felhívni a figyelmet. Minél több emberhez szeretnénk eljuttatni az információt, hogy a mindennapi életünkhöz és a testünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen a víz” – mondta el Walterné Böngyik Terézia.

A verseny zárásáig 16 pályázat érkezett, amikre több mint 1500 reakció érkezett. A likegyűjtős játék nyertese Aouka Zahara lett, aki 432 likeot gyűjtött össze. A győztes egy medencét ábrázoló tortát nyert, amit egyesületünk elnökségi tagjai és a sportoló edzője adott át.

A pandémiás helyzet közepette sem szabad elfelejteni, hogy a víz érték, a vízre vigyázni kell. Ezzel a pályázattal ezt is szerettük volna hangsúlyozni. Reméljük, hogy a fiatal nyertest hamarosan a Hó Úszó SE igazolt versenyzői közt tudhatunk” – tette hozzá az egyesület elnöke.

 Gratulálunk mindenkinek, nagyon ügyesek voltatok! Az alkotásokat a Facebook oldalunkon tudjátok megtekinteni!

Kapcsolat:


+36 70 603 4980

hoduszok@gmail.com

6800 Hódmezővásárhely,

Ady Endre u.1.