+36 70 603 4980

hoduszok@gmail.com

6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u.1.

HÍREINK

A legjobb versenyzők akár 50, 30 vagy 20 ezer forintot is nyerhetnek!
Ez azt jelenti, hogy jelenleg a 12. legeredményesebb klub vagyunk, a több mit 100 egyesületet felvonultató magyar mezőnyben!
November 10 és 14 között, szerdától vasárnapig, Kaposvár adott otthont a XVII. Rövidpályás Országos Bajnokságnak, amin a Hód Úszó SE kiválóságai is képviselték Vásárhelyt. Máté Hunor és Sibalin Dávid úszói pedig ismét megmutatták: a Hódokkal számolni kell!
Sűrű, és rendkívül eredményes időszakon van túl Ugrai Panna, aki november elején vett részt élete első felnőtt Európa-bajnokságán, Kazanyban. Rögtön az első felnőtt kontinensviadalon találkozott pár akadállyal, amiket azonban profi módon küzdött le, és hat versenyszámban is korosztályos csúcsot úszott.
December 17 és 19 között várunk mindenkit szeretettel Hódmezővásárhelyen, a Cikluszáró Nemzetközi Úszóversenyen! Ebben a cikkben minden fontos információt megtalál a megmérettetéssel kapcsolatban!
Kedden elrajtolt a Rövidpályás Úszó Európa-bajnokság Kazanyban, ahol a Hód Úszó SE reménységének, Ugrai Pannának is szurkolhatunk.