+36 70 603 4980

hoduszok@gmail.com

6800 Hódmezővásárhely, Ady Endre u.1.

Ifi OB-n a Hódok!

Június másodikán kezdődik, és 4 napon keresztül tart Kaposváron az Ifjúsági Országos Bajnokság, amire a Hód Úszó versenyzői kedden már el is utaztak.

Ugrai Panna egy rendkívül sikeres OB és EB szereplésen van túl, bár az utóbbiról egy enyhe térdsérülés miatt idő előtt hazatért. A felkészülést azonban nem hagyta abba, és most Kaposváron megmutatja, hogy mennyire erős mind mentálisan, mind fizikálisan.

A 4 napos versenyen 8 egyéni, és 2 váltószámban áll rajthoz, az előfutamokat és a döntőket is beleszámolva, több mint 10 alkalommal áll rajtköre a 4 napos programon. A versenyszámok nagy részében döntős és dobogós helyezést vár tőle edzője, Máté Hunor. A tréner szerint Panna remek állapotban van, a kaposvári verseny pedig egy terheléses edzésnek is felfogható. A céljuk az, hogy a júliusi ifi Eb-re Panna a legjobb formáját nyújtsa.

A Hódok 11 versenyzővel utaztak Kaposvárra, akik közül többen serdülő korosztályúak, azaz akár 3-4 évvel idősebbekkel versenyeznek. Egyéniben és váltóban döntős, és „B” döntős eredményeket várhatunk tőlük.

Az eredményekről minden nap beszámolunk!

Kapcsolat:


+36 70 603 4980

hoduszok@gmail.com

6800 Hódmezővásárhely,

Ady Endre u.1.